Välkommen på konfirmation

I konfirmationen får du möjlighet att i en trygg grupp fundera på livets stora och små frågor. I konfirmationsläsningen i Equmeniakyrkan Hässelby får dina frågor och samtalet i gruppen stort utrymme. Vi lär oss också om kristen tro och hur den relaterar till våra liv och funderingar.

Konfirmationen i Equmeniakyrkan Hässelby sker i samverkan med Immanuelskyrkan. En onsdag i månaden möts vi i en mindre grupp kring middagsbordet i Hässelby. En lördag i månaden möts hela gruppen för en heldag i Immanuelskyrkan på Kungstensgatan 17. Vid några tillfällen går vi också på gudstjänst tillsammans. Och så åker vi på läger i början av sommaren.

Större delen av konfirmationsläsningen sker under vårterminen och avslutas med konfirmationsgudstjänst den 8 september. Den 7 december hålls en infokväll i Immanuelskyrkan. Konfirmationen, inklusive läger och hajker, kostar 2750 kr. Men ingen ska behöva avstå konfa på grund av kostnaden och det finns möjlighet till sponsring. Har du frågor eller vill göra en anmälan kontakta pastor Jonatan Forsling (jonatan@hasselby.com). Mer information om de gemensamma delarna finns här: K1 – Express Yourself – Immanuelskyrkan